Privlaka, luksuzna villa LAPIS, penthouse s krovnom terasom S203, 97,15 m2

Privlaka, luksuzno naselje sa 3 ville u izgradnji, na samo 70ak metara od mora i plaže!
Gradnja pouzdanog investitora, visoke kvalitete, funkcionalnih i pažljivo osmišljenih tlocrta. Svaka stambena jedinica imati će smart Inverter klima sustav grijanja i hlađenja, podno grijanje kupaonica, vrhunsku unutarnju stolariju sa punim štokovima modernog dizajna i linija, modernu šestokomornu PVC vanjsku stolariju sa izo troslojnim staklima i Low-e premazom sa vanjske strane renomiranih europskih proizvođača. Vanjska stolarija je opremljena sa ALU roletama na elektro pogon i integriranim komaricama. Vrhunska sanitarna oprema renomiranih EU proizvođača, parket i keramika I klase, priprema za smart instalaciju, smart ključ-kartica za ulaz u zgradu. Zgrada ima video portafon, punionicu električnih vozila, termo fasadu, a svi konstruktivni elementi su dimenzionirani i bit će izvedeni po najvišim standardima u potresnom inženjerstvu (9 seizmička zona).  
Planirani završetak projekta je u lipnju 2023. godine.
U ponudi je penthouse s krovnom terasom od ukupno 97,15 m2 na 2.katu stambenog objekta villa LAPIS sa ukupno deset stambenih jedinica. Stan oznake S203 sastoji se od hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice, predsoblja, dvije spavaće sobe i terase s pogledom na more. Stan ima i vlastitu krovnu terasu od čak 85 m2 s koje se pruža prekrasan otvoreni pogled na more i Zadarski kanal! Na krovnoj terasi nalaziti će se jacuzzi. Pripada mu i vanjsko parkirno mjesto u sklopu posjeda. Vila ima i bazen za stanare u dvorištu, a pri projektiranju vodilo se računa da bude smješten na dio terena da se ne narušava intimnost stanova.
Zgrade su smještene na prostranom zemljištu i pažljivo projektirane na način da svaka zgrada ima svoju vlastitu okućnicu sa lijepo uređenim dvorištem obogaćeno autohtonim biljem i mediteranskim raslinjem. Neposredna blizina mora, pogled na more, te jednostavnost i funkcionalnost tlocrta, uz luksuz i komfor, obilježja su ovog projekta koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

Za sve informacije i obilazak, kontaktirajte nas na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-585
Cijena: 301.165 € (0 €/m2)
Mjesto: Privlaka
Naselje: Privlaka
Površina: 97.15 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2022.
Kat: 2.
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: A+
Grijanje: Klima uređaji, podno grijanje