Melada, novogradnja, penthouse S11 - krovna terasa, pogled na more!

MELADA - Novogradnja na top gradskoj lokaciji!

Prodaje se dvosoban stan na 2. katu zgrade kojemu pripada krovna terasa, spremište u podrumu i dva vanjska parkirna mjesta. Stan oznake S11 se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, predsoblja i lođe. Ukupna korisna površina stana s pripadcima iznosi 86,61 m2. U cijelom stanu biti će instalirano podno grijanje.

Orijentacija stana je južna.

Zgrada će imati ukupno 11 stambenih jedinica raspoređenih od prizemlja do 2. kata. U ponudi su jednosobni i dvosobni stanovi. Stanovima na drugom katu pripadaju krovne terase, a stanovima u prizemlju vrtovi. Podrum sadrži 11 spremišta predviđena za svaki stan. Sa sjeverne strane zgrade nalazi se ulaz u zgradu i stubište.

Lokacija je izvrsna, predio Melada (Put Nina), oko 700 m od mora zračne linije, u blizini svih potrebnih sadržaja (trgovina, ljekarna, osnovna škola, vrtić...). Od centra grada i Poluotoka udaljeno oko 15 min hoda. Mirna ulica, u okruženju obiteljskih kuća.

U građenju zgrade će se koristiti visoko kvalitetni materijali u skladu s najvišim standardima gradnje (toplinska izolacija, vrhunska unutarnja i vanjska stolarija, vrhunske podne i zidne obloge - hrastov parket i porculanske pločice, kvalitetna kupaonska oprema, instalacije interneta i televizije….) Očekivani završetak projekta je veljača 2023. godine.

Za sve informacije kontaktirajte nas na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-569
Cijena: 248.900 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Melada
Površina: 86.61 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2022.
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: A
Grijanje: Klima uređaji, podno grijanje