Jednosobni stan S-7, krovna terasa, 2.kat, 55,86 m2, Plovanija, novogradnja

Stambena zgrada u izgradnji na Plovaniji

Stan oznake S7, nalazi se na 2. katu zgrade. Sastoji se od ulaznog dijela, kuhinje s blagovaonicom i  dnevnim boravkom, lođe, kupaonice te jedne spavaće sobe. Pripada mu spremište u podrumu, dva vanjska parkirna mjesta te krovna terasa. Netto stambena površina stana iznosi 38,69 m2. Ukupna obračunska površina stana i pripadaka iznosi 55,86 m2.
 

Lokacija zgrade je odlična, udaljena je od buke prometa, a u blizini se nalazi autobusno stajalište, osnovna škola, vrtić i drugi potrebni sadržaji. Orijentirana je u smjeru JZ-SI te je na taj način stanovima omogućen dotok cjelodnevnog prirodnog svjetla. Ukupno je 9 stambenih jedinica raspoređenih od prizemlja do 2. kata te krovnih terasa. Moderan dizajn te kvaliteta izgradnje udovoljiti će i najzahtjevnijim kupcima.

Zgrada će biti obložena termoizolacijom debljine 10cm, što će rezultirati energetskim certifikatom A+. Vanjska stolarija biti će PVC s komarnicima i roletama. Ulazna vrata biti će protuprovalna i protupožarna s videoportafonom. Podne obloge biti će keramika te troslojni hrastov parket. U ranijoj fazi izgradnje kupcu se ostavlja mogućnost odabira unutarnjeg uređenja. Grijanje i hlađenje biti će osigurano putem multi-split sustav s unutarnjim jedinicama klima uređaja u svim prostorijama dok je u kupaonicama predviđeno podno grijanje.

Prilikom kupnje ove nekretnine kupac ne plaća porez na promet nekretnina!

Za sve informacije kontaktirajte nas na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-541
Cijena: 139.650 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Plovanija
Površina: 55.86 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2022.
Kat: 2.
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: A+
Grijanje: Klima uređaji, podno grijanje