Banj, građevinsko zemljište u blizini plaže, 600 m2

Prodaje se građevinsko zemljište u naselju Banj na otoku Pašmanu, pravilnog oblika, smješteno na odličnoj lokaciji, udaljeno samo 80ak metara od centra mjesta, najbliže trgovine i plaže. Zemljište je površine 600 m2. Zemljište ima pristupni put, a sva potrebna infrastruktura je u blizini.

Nalazi se u izgrađenom dijelu građevinskog područja naselja. U ovoj zoni je dozvoljena izgradnja stambene zgrade tipa A, sa maksimalno 3 stana, uz koeficijent izgrađenosti od 0,35 i ukupni koeficijent iskoristivosti od 1,6 te stambene zgrade tipa B, sa maksimalno 4 stana, uz koeficijent izgrađenosti od 0,35 i ukupni koeficijent iskoristivosti od čak 1,8.

Banj je malo otočno mjesto na sjevernoj strani otoka Pašmana. Nalazi se između dvije trajektne luke, Preko i Tkon.

Smješteno je u bujnoj mediteranskoj šumi i makiji. S obližnjeg brežuljka Bokolj pruža se prekrasan panoramski pogled na mjesto i Pašmanski kanal sa sjeverne strane, a s južne na mnogobrojne otočiće i dio Kornatskog arhipelaga. More na ovom prostoru je među najčišćim na Jadranu jer se smjer morskih struja izmjenjuje nekoliko puta dnevno. U samom mjestu postoji pješčana i plitka plaža koja je pogodna za obitelji sa djecom.

Kroz cijeli otok se protežu pješačke staze što čini otok povoljnim za planinarenje i brdski biciklizam. Na uzvisinama se može uživati u panoramskom pogledu na okolicu, plaže i more.

Otok Pašman je mostom povezan sa otokom Ugljanom, a sa Zadrom i Biogradom redovitim trajektnim linijama što ga čini lako dostupnim.

Za sve informacije i obilazak kontaktirajte nas na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-535
Cijena: 90.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Banj
Naselje: Banj
Površina: 600.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: