Sveti Petar, katnica s garažom, pogledom na more i dodatnim zemljištem

Prodaje se kuća u Sv. Petru na Moru, s pogledom na more i dodatnim građevinskim zemljištem.

Kuća je izgrađena na zemljištu površine 759 m2. Sastoji se od prizemlja i kata, a na svakoj etaži nalazi se dvosobni stan. Stanovi se sastoje od hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe te kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na natkrivenu terasu. Ispod stubišta nalazi se i mala ostava. Ukupna površina prizemlja je 86,40 m2. Vanjsko stubište povezuje prizemlje s katom koji je istog rasporeda kao i prizemlje. Ukupna površina prvog kata je 88 m2.

Iza kuće nalazi se natkriveni prostor s vanjskim roštiljem površine 15 m2 te prostrana garaža površine 60 m2. U garaži se također nalazi i praonica te toalet.
U vlasništvu prodavatelja je i građevinsko zemljište pored kuće ukupne površine 1334 m2, koje je uključeno u prodajnu cijenu, no otvorena je i opcija kupnje kuće bez dodatnog zemljišta.
Kuća je orijentirana jugozapadno, a nalazi se na samo 80-ak metara od mora. Prodaje se kompletno namještena. U odličnom je stanju. Ima termoizolaciju, a vanjska stolarija je od PVC materijala s komarnicima.

Sveti Petar na Moru je malo turističko mjesto smješteno u srcu Dalmacije u blizini Zadra. Mjesto je poznato po nekadašnjim ljetnikovcima i perivojima zadarskih plemića. Privlačnim ga između ostalog čini i mogućnost bavljenja raznim sportskim aktivnostima na kopnu i moru. U neposrednoj blizini nalazi se Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, bogato slatkovodnom ribom. Udaljen je svega 15 minuta od Zadra i zračne luke Zemunik.

Za više informacija ili obilazak, kontaktirajte nas na 099 322 1514.

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-513
Cijena: 775.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Sveti Petar
Naselje: Sveti Petar
Površina: 250.00 m2
Površina zemljišta: 2093.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: B
Grijanje: Klima uređaj, električne grijalice