Privlaka, prostrana kuća u prvom redu do mora i plaže

Prodaje se kuća u Privlaci, smještena u prvom redu do mora i pješčane plaže. Izgrađena je 1998.g. na zemljištu od 840 m².

Kuća je građena u više etaža tako da su na visokom prizemlju smještene kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom, hodnik, kupaonica i velika terasa. Na polukatu su tri prostrane spavaće sobe od kojih jedna ima balkon i pogled na more te kupaonica, a na katu, odnosno u potkrovlju još je jedna velika spavaća soba s pogledom na more. Radi višeetažne gradnje kuća ima još jedno veliko potkrovlje koje je trenutno neuređeno pa je moguće urediti dodatni stambeni prostor.

Dnevni boravak i većina spavaćih soba je klimatizirana, kroz cijelu kuću provedeno je centralno grijanje; u blagovaoni je kalijeva peć, a u dnevnom boravku kamin na drva.

Uz kuću je dvostruka garaža sa spremištem (37 m²), a garaža ima pristup i iz prizemlja kuće.

U dvorištu je posebna pomoćna građevina od 21 m² u kojoj je ljetna kuhinja sa zidanim kominom.

Okućnica od 623 m² puna je zelenila - vinova loza omeđuje sam pristup kući, stabla lovora čine prirodnu ogradu i hlad parkirnim mjestima, a smokve, limuni i razna stabla daju poseban ugođaj. Teren je dovoljno velik da je moguća i izgradnja bazena.

Kuća se nalazi na atraktivnoj i sada već rijetkoj lokaciji u prvom redu do mora. Dobro je održavana, odmah je useljiva, a uz određena ulaganja postala bi moderna vila uz more.

Za razgledavanje molim da nazovete 099/325 2763.

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-923
Cijena: 690.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Privlaka
Naselje: Privlaka
Površina: 200.00 m2
Površina zemljišta: 839.00 m2
Godina izgradnje: 1998
Kat: 2
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: klima uređaj,centralno grijanje, kalijeva peć, komin na drva