Privlaka, luksuzna kuća s bazenom i pogledom na more, 70 m od mora

Prodaje se luksuzna kuća s bazenom i pogledom na more u Privlaci. Kuća je udaljena svega 70 m od mora i plaže. Moderno je uređena, s velikom pažnjom i u luksuznom stilu. Prostorije su komforne i svijetle. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i kata. Podrum je povezan s prizemljem, a u njemu se nalazi spremište. Na prizemlju su smješteni kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonica i natkrivena terasa s prekrasnim pogledom na more. Unutarnje stubište povezuje prizemlje s katom na kojem se nalaze tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, tenatkrivena i nenatkrivena terasa. Ukupna površina kuće iznosi 171,85 m2, a nalazi se na zemljištu veličine 408 m2.

U ograđenom i lijepo uređenom dvorištu se nalazi bazen veličine 24 m2 te vanjski roštilj. Na posjedu  su osigurana i tri parkirališna mjesta.

Građena je ciglenim termo blokom, a fasada je obložena termoizolacijom. Prozori su od PVC materijala s komarnicima. Za grijanje i hlađenje ugrađeno je ukupno pet klima uređaja, po jedan u spavaćim sobama, te dva u dnevnom boravku gdje je također postavljen i električni kamin. Posjed je ograđen, a vila je opremljena video nadzorom i alarmom.

Privlaka je malo ribarsko i turističko mjesto udaljeno samo 15-ak minuta vožnjom od grada Zadra, smještena na prostranom pješčanom poluotoku između kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Čisto more i duge, plitke pješčane uvale stvorene su za opuštanje u potpunosti. Mjesto nudi sav potreban sadržaj za ugodan i kvalitetan život: trgovine, restorane, poštu, ambulantu te sve potrebno za miran i ugodan obiteljski odmor.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-501
Cijena: 530.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Privlaka
Naselje: Privlaka
Površina: 171.00 m2
Površina zemljišta: 408.00 m2
Godina izgradnje: 2014
Kat: 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: B
Grijanje: Klima uređaji