Kraj, otok Pašman, prvi red - dvoetažni apartman 100 m²

Prodaje se dvoetažni apartman u novoj stambenoj zgradi u mjestu Kraj na otoku Pašmanu.

U zgradi je devet stambenih jedinica, a apartman E-9 (100,46 m²) nalazi se na drugom katu i u potkrovlju. Zatvorena površina apartmana je 89 m². Na donjoj etaži su hodnik, kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom, kupaonica, predsoblje i dvije spavaće sobe (13 i 9,6 m²). Obje sobe imaju balkone, a dnevni boravak ima izlaz na terasu od 5 m² s neometanim pogledom na more. Staklena zidna stijena dnevnog boravka i staklena ograda terase omogućavaju uživanje u pogledu i iz samog apartmana. Na gornjoj etaži su 2 spavaće sobe (6,75 m²) s malim spremištima (3 m²), dnevni boravak, kupaonica i spremište od 6 m² te terasa od 13,6 m² s koje se pruža panoramski pogled na more. U dnevnom boravku i u obje sobe su klima uređaji, a na prozorima rolete i komarnici.

Stanu pripada jedno parkirno mjesto (13,75 m²) u ograđenom i popločanom dvorištu što daje ukupnu površinu od 100 m².

Zgrada je smještena na uzvisini iznad jedne od najljepših plaža na otoku, niti 25 metara od mora. Poznata plaža Tratica je pješčana, plitka, a u kombinaciji s popločanim dijelovima pogodna je za sve uzraste.

Kraj je mjesto na jugoistočnom dijelu otoka Pašmana, otoka koji je povezan trajektnim linijama s Biogradom, a preko otoka Ugljana sa Zadrom.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 002-3c
Cijena: 235.000 € (2.350 €/m2)
Mjesto: Kraj
Naselje: Kraj
Površina: 100.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2020
Kat: 2. i potkrovlje
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: A+
Grijanje: klima uređaj