NOVOGRADNJA!Stanovi, trosobni stan, 2.kat + 2 parkinga i spremište

NOVOGRADNJA NA ODLIČNOJ GRADSKOJ LOKACIJI!

Stambena zgrada sa ukupno 9 stanova raspoređenih na 3 etaže.

Trosoban stan, obračunske površine 94,68 m2, nalazi se na drugom katu zgrade, sa pripadajućim spremištem u podrumu zgrade i dva vanjska parkirna mjesta. Stan ima odličan i funkcionalan tlocrt, južno je orjentiran, a sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, prostrane lođe, predsoblja, dvije spavaće sobe, od kojih je jedna bračna s vlastitom kupaonicom te zajedničke kupaonice. Pripadaju mu i spremište u podrumu zgrade te dva parkirna mjesta.

Stanovi su projektirani s velikom pažnjom za maksimalnu iskoristivost stambenog prostora. Biti će opremljeni vrhunskim materijalima i opremom poput visokokvalitetne unutarnje stolarije, hrastovog parketa, protuprovalnih i protupožarnih vrata, keramikom prve klase, sustavom grijanja i hlađenja u svakoj prostoriji te podnim grijanjem u kupaonicama. U stanu postoji i dimnjak za eventualnu ugradnju peći ili kamina na drva. Vanjska stolarija je PVC, troslojna, s ugrađenim mrežicama protiv komaraca te roletama na električno upravljanje. Velike staklene stijene na lođama osiguravati će znatnu količinu dnevne svjetlosti. Zgrada je građena po visokim standardima gradnje te obložena toplinskom izolacijom debljine 10 cm.

Odlična gradska lokacija, na pješačkoj udaljenosti od centra grada te u neposrednoj blizini svih sadržaja za ugodan život, poput trgovina, škole, sportskih centara, sveučilišnih odjela itd.. Mirna ulica, u okruženju obiteljskih kuća i udaljena od buke prometa.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-497
Cijena: 231.966 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Stanovi
Površina: 94.68 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2021
Kat: 2.
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: A+
Grijanje: Klima uređaji, podno grijanje