Plovanija, trosobni stan s vrtom u zgradi novije gradnje - 58 m2

Prodaje se trosobni stan na odličnoj lokaciji na Plovaniji u zgradi novije gradnje (2008. izgrađena) koja se sastoji od samo 3 stambene jedinice. Stan je smješten je u suterenu odnosno prizemlju te ima ukupno 58 m2 stambene površine te jedini od ukupno 3 stana ima mogućnost korištenja vrta od otprilike površine 40 m2. Stanu pripadaju još i 2 parkirna mjesta u dvorištu zgrade (koja su osigurana videonadzorom).

Stan se sastoji od stubišta gdje se nalazi jedan veliki ugradbeni ormar, spremišta ispod stubišta koje služi kao praonica, kuhinje s blagovaonicom i dnevnom sobom, kupaonice te tri spavaće sobe od koje jedna ima walk-in ormar. Iz kuhinje se izlazi u lijepo uređeni vrt koji je dijelom natkriven drvenom pergolom. Zgrada ima proveden dimnjak, a dodatno grijanje i hlađenje osigurano je klima jedinicom. Stan se prodaje nenamješten (osim kupaonice i kuhinje - bez hladnjaka). 

Lokacija zgrade je vrlo mirna i s obzirom na manju izgrađenost i istočnu orijentaciju osigurava svjetlost tokom gotovo cijelog dana. U blizini lokacije se nalaze svi potrebni sadržaji za svakodnevni život. Zbog svih katakteristika stan je idealan za svakodnevni život ali i turistički te dugotrajni najam.

Dokumentacija uredna, energetski certifikat B.

CIJENA: 125.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-368
Cijena: 125.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Plovanija
Površina: 58.00 m2
Površina zemljišta: 40.00 m2
Godina izgradnje: 2008
Kat: prizemlje (suteren)
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: B
Grijanje: klima uređaj, proveden dimnjak