Mrljane, otok Pašman, novoizgrađena kuća s bazenom, 2.red do mora

Prodaje se novoizgrađena kuća s bazenom u mjestu Mrljane na otoku Pašmanu. Kuća je smještena u drugom redu do mora i plaže, a iz svih prostorija pruža se prekrasan pogled na more.

Ukupna stambena površina kuće iznosi 274.66 m2, a izgrađena je na zemljištu veličine 874 m2.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata. Na prizemlju je smještena garaža, natkriveni ulaz, hodnik, dva spremišta, garderoba, praonica, toalet, kupaonica, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, prostor za rekreaciju i fitness, sauna te natkrivena terasa.

Etaža prizemlja stubištem je povezana s katom na kojem se nalazi hodnik, spavaća soba s vlastitom kupaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonica te dvije nenatkrivene terase.

Na posjedu se nalaze još dva natkrivena parkirališna mjesta. U dvorištu je smješten bazen površine 20 m2 te zidani roštilj.

Kuća je u izgradnji te je dovršetak radova planiran za ljeto 2021. Kvalitetno je građena, a fasada je obložena termoizolacijom debljine 10 cm, što će pridonijeti njenoj odličnoj energetskoj učinkovitosti. Prozori su od PVC materijala s ugrađenim mrežicama protiv komaraca. Za grijanje i hlađenje ugrađena su četiri klima uređaja. Svaka spavaća soba je klimatizirana, a dodatna jedinica se nalazi u dnevnom boravku. Ugrađeno je i podno grijanje.

Odlična lokacija u naselju, drugi red od mora i predivne plaže.

Mjesto Mrljane jedno je od naselja na otoku Pašmanu koje se nalazi u zadarskom arhipelagu. Otok Pašman oduševljava jednostavnom ljepotom krajolika, a okružen je kristalno čistim morem. S Biogradom i sa Zadrom vežu ga redovne trajektne linije. Predivan krajolik ovog otoka sadrži mnoge vrste ljekovitog i aromatičnog bilja, vinograde, polja i maslinike, kao i brojne pješčane i šljunčane plaže. Stoga je pravi izbor za sve željne odmora od svakodnevice.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-485
Cijena: 490.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Mrljane
Naselje: Mrljane
Površina: 275.00 m2
Površina zemljišta: 874.00 m2
Godina izgradnje: 2021
Kat: 1.
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: A+
Grijanje: Klima uređaji, podno grijanje