Maslenica, 4-sobni apartman u prvom redu do mora, 86 m2

Prodaje se namješten i renoviran četverosoban stan, u stambenom objektu smještenom u prvom redu do mora u naselju Maslenica
Nalazi se na 1.katu, a sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka s kuhinjom, 3 veće sobe od kojih svaka ima svoju kupaonu i jedne manje sobe sa kupaonom u hodniku, sveukupne korisne površine 85,73 m2. Sve prostorije imaju pogled na more, a dvije veće sobe sa južne strane imaju balkon sa kojeg se pruža lijepi pogled na more i plažu udaljenu svega 10 m. Apartman ima uhodani posao turističkog iznajmljivanja, sa odličnom popunjenošću od travnja do studenog. Ovaj apartman ima 22,40 m2 terase i roštilj ispred zgrade, neposredno uz more. Nalazi se na izvrsnoj lokaciji , u prvom redu do mora i plaže, a u blizini svih potrebnih sadržaja za ugodan odmor.

Stan ima u zakupu 1 parkirno mjesto s ključem od lokalne samouprave, na samo 40 m udaljenosti ali se može i besplatno parkirati na ulici, uz zgradu, cijele godine osim u 7. i 8. mjesecu kad se naplaćuje zbog turističke sezone.

Maslenica je jedno od naselja na obali Općine Jasenice. Smještena je između Novigradskog mora, rijeke Zrmanje i planine Velebit, poziva na idiličan obiteljski odmor u ugodnom prirodnom ambijentu.

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-477
Cijena: 195.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Maslenica
Naselje: Maslenica
Površina: 86.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: