Melada, dvije stambene jedinice - etaža kuće, 141 m2

Prodaju se dvije stambene jedinice u manjoj stambenoj zgradi/kući sa ukupno tri stambene jedinice, na gradskom predjelu Melada.

Nalaze se na prvom katu i potkrovlju stambene zgrade, te imaju zasebni vanjski ulaz i stubište, odvojeno od etaže prizemlja. Dvoetažni stan se sastoji od kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, dva balkona, kupaonice te prostrane spavaće sobe koja se nalazi na etaži potkrovlja. Ukupna površina ovog stana i pripadaka iznosi 162,99 m2, a ukupna korisna vrijednost površina iznosi 75,82 m2.

Druga stambena jedinica sastoji se od kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, velike terase, predsoblja, kupaonice te dvije spavaće sobe, od kojih je manja soba trenutno u funkciji garderobe. Ukupna površina ovog stana i pripadaka iznosi 133,94 m2, a ukupna korisna vrijednost površina iznosi 65,14 m2.

Obje stambene jedinice uspješno se iznajmljuju i vlasniku donose značajan prihod od turizma.

Kuća u kojoj se nalaze stanovi kompletno je renovirana i obnovljena od temelja 2008. godine. Stolarija u stanovima je od kvalitetnog drveta, sa dvostrukim staklom i griljama. Stanovi su opremljeni klima uređajima za hlađenje i grijanje.
Svakom stanu pripadaju tri označena parkirna mjesta, sveukupno ih je šest u dvorištu. Dvorište je uređeno i popločano, a ispred objekta se nalazi uređeni vrt sa zidanim roštiljem i prostorom za sjedenje.

Odlična gradska lokacija, u blizini svih potrebnih sadržaja poput škole, dječjeg vrtića, trgovina, autobusne stanice itd.

Prodaju se isključivo obje stambene jedinice istovremeno.

Za sve informacije i obilazak kontaktirajte nas na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-475
Cijena: 280.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Melada
Površina: 141.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 1.
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Klima uređaj, električne grijalice