ODLIČNA PRILIKA! Privlaka, novouređena kuća katnica sa tri apartmana

Prodaje se kuća katnica smještena u Privlaci, nedaleko od Zadra. Kuća je tlocrtne površine otprilike 70 m2 ima prizemlje i kat te tri stambene jedinice. U prizemlju kuće se nalaze dva stana, jedan studio, a drugi jednosobni, dok se na prvom katu nalazi još jedan jednosobni stan. Studio apartman ima svoj odvojeni ulaz dok druga dva jednosobna stana dijele zajedničko unutarnje stepenište. Kuća je do kraja 2019. godine bila u roh bau fazi te je završena i uređena 2020. godine. Jednosobni stanovi su dovršeni i gotovo u potpunosti uređeni dok je studio u fazi završavanja. Namještaj nije uključen u cijenu već ide po dogovoru.

Grijanje je na struju, vanjska stolarija je nova, a izolacija kuće je odlična. Okućnica ima otprilike 45 m2 te je u fazi uređivanja. Odmah preko puta kuće dostupan je javni parking.
Kuća ima septičku jamu, a kanalizaciju bi trebala dobiti kroz 2021. godinu, kuća je također spojena na mjesnu vodu i struju. Kuća se nalazi na izvrsnoj lokaciji, samo 10 ak minuta od mora i plaže (cca 1 km udaljenosti). Idealna je za boravak tokom cijele godine ili bavljenje turizmom. 

CIJENA: 155.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-353
Cijena: 155.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Privlaka
Naselje: Privlaka
Površina: 70.00 m2
Površina zemljišta: 45.00 m2
Godina izgradnje: 2020.
Kat: prizemlje/ground floor + 1
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: