Kožino, kuća katnica sa četiri apartmana - blizina mora!

Prodaje se kuća sa četiri stana u Kožinu na odličnoj lokaciji, udaljena manje od 200 m od mora i plaže. Ukupna stambena površina iznosi 225 m2, a izgrađena je na zemljištu površine 391 m2.

Potpuno je renovirana 2020 godine, kojojm prilikom je stavljena nova termo fasada, zamijenjena je vanjska stolarija, ugrađeni komarnici uz aluminijske grilje i aluminijska ulazna vrata. Zamijenjene su kompletne elektroinstalacije, vodoinstalacije, podovi, limarija, novi namještaj. Kuća se sastoji od prizemlja i kata. Na prizemlju se nalazi dvosobni apartman sa terasom i izlazom u vrt. Na istoj etaži je također i jednosobni apartman s posebnim ulazom.

Na uređenoj okućnici nalazi se vanjski tuš, ostava i roštilj. Kat je povezan vanjskim stubištem, a sastoji se od jednog dvosobnog i jednog jednosobnog apartmana sa izlazom na terasu s lijepim pogledom na more. Svaki apartman je klimatiziran i potpuno namješten novim namještajem. U dvorištu se nalaze četiri parkirna mjesta, a cijeli posjed ograđen je zidom i ogradom.

Kožino je naselje s mnoštvom modernih vila i apartmana, smješteno svega 10 km sjeverno od Zadra. Broji oko 500 stanovnika i idealna je destinacija za turiste željne mira u malom mjestu pitome i prijateljske atmosfere. Oni koji teže čarima prirodne ljepote, ovdje će naći čisto more i plaže okružene mediteranskom vegetacijom, uz gostoljubivo društvo domaćeg stanovništva.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-433
Cijena: 380.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Kožino
Naselje: Kožino
Površina: 225.00 m2
Površina zemljišta: 391.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: