Biograd, apartmani u turističkom resortu

Luksuzni apartmani nalaze se u turističkom naselju Crvena Luka Hotel & Resort čija turistička tradicija traje još od 1962. godine. Naselje je okruženo  stoljetnom borovom šumom, šetnicama i pješčanom plažom i čini  jedinstveni spoj izuzetnog prirodnog okruženja, ekskluzivnog dizajna i moderne tehnologije. Crvena Luka d.d. je vlasnik koncesije nad zaljevom tako da je ovo idealno odredište za sve koji žele uživati u netaknutoj prirodi i privatnosti, a opet biti u blizini većih turističkih centara i društvenih događanja. Smješteno je unutar prekrasne prirodne oaze koja jamči odmor od svakodnevnog stresa, a ujedno je blizu autoceste te zadarske zračne luke.
Apartmani su smješteni u objektima od mora udaljenim svega 30 metara. Površina apartmana u prizemlju je 110 m2, a na katu 104 m2. Ispred apartmana u prizemlju prostire se travnata površina, a kroz staklenu stijenu koja se proteže cijelom širinom zida može se uživati u pogledu na uvalu. Apartmani na katu također imaju prekrasan pogled na more. Svaki se sastoji od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice (od kojih je jedna u sobi) i nenatkrivene terase s pogledom na more. Apartmani su uređeni u talijanskom minimalističkom stilu i kompletno su namješteni i opremljeni (posuđe, mikrovalna pećnica, hladnjak, štednjak, perilica za posuđe i rublje, sef, sušilo za kosu). Moderna tehnologija omogućuje električno podizanje roleta, prilagođavanje rasvjete, sustav rashlađivanja i grijanja, SAT-TV, Wi-Fi internet, telefon, podno grijanje u kupaonicama.
Svi vlasnici apartmana mogu koristiti brojne sportske terene i dodatne sadržaje kao što su vanjski i unutarnji bazen, sauna, vanjski i unutarnji fitness, kozmetički tretmani, masaže... Naselje nudi bogatu gastronomsku ponudu - dnevni restoran, talijanski restoran i pizzeriju, slastičarnicu, coctail bar na samoj plaži, restoran za jela po narudžbi...
Crvena Luka nudi kupcima jedinstvenu priliku da budu vlasnici apartmana unutar turističkog resorta, gdje im je na raspolaganju niz hotelskih usluga i sadržaja. U njihovoj odsutnosti, apartman će se iznajmljivati gostima tako da vlasnici mogu očekivati i povrat dijela uloženih sredstava.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-69
Cijena: 100 € (0 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Biograd
Površina: 104.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2013.
Kat: 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: A
Grijanje: klima uređaj