250 m OD MORA! Rtina, samostojeća kuća s 3 stambene jedinice i pogledom na more

Prodaje se samostojeć kuća katnica samo 250 m od mora smještena u Rtini, nedaleko od Ražanca. Kuća ima ukupno 209.20 m2 neto površine i čine ju tri stambene jedinice, svaka smještena na svom katu te odvojena zasebnim ulazom. Stan u suterenu ima 48.30 m2 i sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, jedne spavaće sobe i prostrane terase. Stan u prizemlju ima 76.40 m2 i sastoji se od hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnom sobom te vrlo prostrane lođe. Dok stan na katu ima 84.50 m2 i sastoji od stubišta, hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice (od kojih se jedna nalazi u jednoj od spavaćih soba), kuhinje s blagovaonicom, dnevne sobe te vrlo prostrane terase. U suterenu i prizemlju kuće postoje i dva spremišta.

Grijanje i hlađenje osigurano je s klima jedinicama, a dimnjak je proveden u kuhinji i dnevnoj sobi što ostavlja i mogućnost grijanja na drva. Vanjska stolarija je promijenjena, a kuća je u postupku legalizacije. Uređena okućnica ima ukupno 187 m2.
Kuća ima septičku jamu te je spojena na mjesnu vodu i struju. Kuća se nalazi na izvrsnoj lokaciji, samo 250 m od mora i sa svih katova i gotovo svih prostorija pruža lijep panoramski pogled na more. Kuća je idealna za boravak tokom cijele godine ili bavljenje turizmom. Prodaje se kompletno opremljena i namještena.

CIJENA: 190.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-341
Cijena: 190.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Rtina
Naselje: Rtina
Površina: 209.20 m2
Površina zemljišta: 187.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: suteren/basement + pr./gr.fl. + 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: klima uređaj, proveden dimnjak