Zadar, Diklo, TOP LOKACIJA - hotel s restoranom - prvi red do mora!

Zadar – Diklo, prodaje se hotel u prvom redu do mora na odličnoj lokaciji!

Radi se o dobro uhodanom turističkom objektu na četiri etaže, kategorije 3 zvjezdice, s restoranom i 27 spavaćih soba s kupaonicama. Restoran ima kapacitet od 96 osoba, s terasom kapaciteta 53 osobe.

Ukupna površina objekta iznosi 1318,98 m2, a izgrađen je na zemljištu od 792 m2. Prodaje se kompletno namješten.

Izvanredna lokacija objekta jamči odličnu popunjenost!

Na prvoj etaži, nalazi se 9 soba, kotlovnice, praonica te skladište. Na visokom prizemlju se smještena je recepcija, 3 spavaće sobe te restoran s kuhinjom i terasom. Na prvom i drugom katu raspoređeno je je ostalih 15 soba. U dvorištu se može smjestiti 15 automobila. Sobe su klimatizirane, a ugrađeno je i centralno grijanje na lož ulje.

Lokacija u prvom redu do mora omogućava predivan pogled sa svih etaža!

Diklo je dio grada Zadra poznat po luksuznim vilama, pansionima i apartmanima, a posjeduje svu infrastrukturu potrebnu za komforno ljetovanje. Plaže su uređene i opremljene dodatnim sadržajima za zabavu i rekreaciju, a u naselju i okolici nalaze se i sportski tereni.
Diklo je odredište atraktivno zbog lijepih i lako dostupnih kupališta pa je idealno za obitelji s djecom, a raznovrsnost sportskih sadržaja u mjestu i okolici te blizina centra Zadra, Poluotoka, čine ga zanimljivim ljubiteljima aktivnog odmora. Ovaj dio grada odlično je povezan linijama gradskog prijevoza, odlični restorani, kafići, noćni klubovi i parkovi za djecu.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-424
Cijena: 2.650.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Diklo
Površina: 1318.00 m2
Površina zemljišta: 792.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: