Sveti Filip i Jakov, katnica sa tri stambene jedinice - pogled na more!!

Prodaje se samostojeća kuća u Svetom Filipu i Jakovu sa prekrasnim pogledom na more i otoke. Kuća je građena na terenu s blagim nagibom pa i etaža suterena ima odličan pogled.

Kuća se sastoji od tri stambene jedinice smještene na etaži prizemlja i prvog kata te garaže i podruma smještenih u suterenu. 

Sva tri stana imaju zaseban ulaz sa stražnje strane kuće, sa zajedničkim stubištem.

Stan na etaži prizemlja je kompletno dovršen, opremljen  i useljiv, dok su stanovi na prvom katu u roh bau fazi kao i cijela etaža suterena. Sve su instalacije provedene – gradski vodovod, električna i telefonska mreža, priključak za Internet, instalacija za struju je za svaki stan posebno izvedena.

Stan u prizemlju, površine 77 m2, sastoji se od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice, kupaonice te prostrane natkrivene terase. Iz dnevnog boravka i kuhinje se izlazi na terasu s koje se pruža pogled na more i otok Pašman.

Na prvom katu su dva zasebna stana koji su u roh bau fazi. Oba stana su zamišljeni kao manji jednosobni stanovi, svaki sa svojom kuhinjom, blagovaonicom i spavaćom sobom, odvojenom kupaonicom te terasom s prekrasnim pogledom na Sveti Filip i Jakov i Pašmanski kanal. Veći stan je površine 38,44 m2 a manji je 32,57 m2, ali budući su još uvijek nedovršeni, moguće ih je i po želji spojiti u jedan dvosobni stan od oko 70 m2.

Sva stolarija je izvedena PVC profilima, a fasada obložena stiroporom. Kuća sveukupno ima 209,69 m2 neto iskoristive površine. Izgrađena je na zemljištu površine 585 m2.

Okućnica je velika i uređena, s prostranim parkingom i uređenim vrtom s voćkama i maslinama. Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji, u slabo prometnoj ulici, u mirnom okruženju obiteljskih kuća i kuća za odmor.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-411
Cijena: 230.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Sveti Filip i Jakov
Naselje: Sveti Filip i Jakov
Površina: 210.00 m2
Površina zemljišta: 585.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: