Posedarje, dvosobni apartman s pogledom na more, 41.36 m2

Prodaje se dvosobni apartman u Posedarju, na 2. katu novije višestambene zgrade. Stambena površina apartmana iznosi 41,36 m2, a sastoji se od predsoblja, kupaonice, dvije spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka u sklopu jednog prostora te terase s pogledom na more.

Apartman je potpuno opremljen svim potrebnim namještajem te se takav i prodaje. U upotrebi je svega 4 godine, a koristio se samo za povremeni boravak pa je u izvrsnom stanju. Odlično je iskorištenog tlocrta. Klimatiziran je klima uređajem Mitsubishi. Stolarija je od pvc materijala, sa roletama i ugrađenim komarnicima.

Zgrada je uredno održavana, a udaljena je svega 400-tinjak metara od najbliže plaže.

Posedarje je mjesto i lučica na obali Novigradskog mora. Kroz naselje prolazi Jadranska magistrala, a neposredno iznad njega i autocesta koja omogućava odličnu prometnu povezanost.

Samo mjesto ima sve neophodne sadržaje za svakodnevicu i ugodan odmor: prodavaonice, restorane, kafiće, trgovine, tržnice, pekare, banku, bankomate, dom zdravlja, ljekarnu, poštu...

Postoje dvije glavne plaže u Posedarju, od kojih je jedna šljunkovita i nalazi se u samom centru mjesta, a druga je pješčana u blizini crkvice Sv. Duha, te su obje pogodne za obitelji s djecom i za različite sportske i rekreacijske aktivnosti.

Za više informacija i obilazak, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-405
Cijena: 79.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Posedarje
Naselje: Posedarje
Površina: 41.36 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2006
Kat: 2.
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: C
Grijanje: Klima uređaji