Vrsi - dvije kuće na velikom imanju

DVIJE KUĆE NA VELIKOM ZEMLJIŠTU - Prodaje se imanje u Vrsima koje se prostire na 2290 m2. Na njemu je kuća katnica s garažom, jedna prizemnica od 50 m2 te veliki voćnjak i maslinik.
U kući su dva potpuno namještena stana, po jedan u prizemlju i na katu. Stanovi su istog rasporeda:  kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kupaona, hodnik i velika terasa (17 m2) s pogledom na more. U prizemlju je velika garaža u kojoj su provedene instalacije vode i struje tako da bi se u njoj mogao urediti mali apartman. Pod stubištem su spremište i podrum. Kuća je kvalitetno građena, uređena i potpuno opremljena. Od mora je udaljena 600 m, a od glavne ceste 200 m.
Cijeli teren je uredan i održavan, s uređenim voćnjakom, vrtom, maslinikom, roštiljem, vanjskim tušem... Imanje pruža velike mogućnosti za turizam (izgradnja bazena) ili ekološki uzgoj hrane.
Mjesto Vrsi smješteno je na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije. Od Zadra je udaljeno dvadesetak km, a svega par minuta vožnje od najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada Nina. Vrsi imaju dugu obalu s prirodnim plažama i idealno je za odmor daleko od urbanih središta.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-7
Cijena: 375.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Vrsi
Naselje: Vrsi
Površina: 2289.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2006.
Kat: 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: peć na drva