Ždrelac, građevinsko zemljište - prvi red do mora!

Prodaje se građevinsko zemljište u Ždrelcu, na otoku Pašmanu, prvi red do mora! Ukupna površina iznosi 468 m2, a parcela je pravilnog oblika, dimenzija približno 14x33 m.

Nalazi se u neizgrađenom dijelu građevinskog područja naselja. Na zemljištu je moguća izgradnja stambene zgrade tipa A, sa maksimalno 3 stana, uz koeficijente izgrađenosti od 0,3 i ukupni koeficijent iskoristivosti od 1,2.

Lokacija je mirna, a na samo oko 250 metara udaljenosti nalazi se uređena mjesna plaža.

Ždrelac je najveće mjesto na otoku Pašmanu i smješten je uz most koji spaja Pašman s Ugljanom. Ukoliko dolazite morskim putem, u Ždrelcu možete potražiti vez na više malih privezišta, a glavna se lučica nalazi u centru mjesta. Ždrelac nudi duge šetnje, bezbroj mogućnosti za trčanje i biciklizam, različite aktivnosti na moru te gastronomsko uživanje u ekološki uzgojenoj hrani. Stara kamena jezgra mjesta svjedok je autohtone kamene gradnje otoka Pašmana. Atraktivni prolaz Ždrelac i razvedena obala s lijepim pješčanim plažama čine ovo mjesto izuzetno privlačnim za odmor. Česte trajektne veze iz Biograda i Zadra, čine ovo mjesto i otok lako dostupnim i poželjnim za boravak.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-391
Cijena: 110.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Ždrelac
Naselje: Ždrelac
Površina: 468.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: