Biograd, zemljište s građevinskom dozvolom, 820 m², 90 m od mora

Prodaje se građevinsko zemljište u Biogradu, površine 820 m², smješteno u neposrednoj blizini mora i plaže, a s pravomoćnim dozvolama za gradnju dviju vila s bazenima.

Na sjevernom dijelu terena gradit će se vila s dva kata i dvije stambene jedinice. U prizemlju će biti stan s jednom spavaćom sobom i velikom terasom. Na prvom i drugom katu bit će dvoetažni stan – na donjoj etaži su kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom, jedna soba, kupaonica i terasa, a na drugoj etaži dvije spavaće sobe s kupaonicama te izlazom na terasu s pogledom na more. U dvorištu će biti bazen od 50 m².

Druga vila bit će malo bliže moru, s podrumom, prizemljem i katom, odnosno s jednim dvoetažnim stanom. U podrumu je planirano uređenje dvorane za fitness te sauna i jacuzzi. U prizemlju su kuhinja s dnevnim boravkom i blagovaonicom, kupaonica i terasa, a na katu tri sobe s kupaonicama i izlazom na natkrivenu terasu s pogledom na more. I ova vila imat će u dvorištu bazen od 50 m².

Vlasnik posjeduje pravomoćne građevinske dozvole za gradnju obaju vila. Plaćeni su svi komunalni doprinosi i moguć je početak gradnje.

Zemljište se nalazi u neposrednoj blizini mora i uređene plaže, a svega nekoliko minuta vožnje do centra. Izvrsno je prometno pristupačno što je u ljetnim mjesecima bitna prednost.

Za više informacija, molimo zvati na 099 325 2763.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-746a
Cijena: 560.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Biograd na Moru
Površina: 820.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: