Poluotok, jednosobni stan s balkonom u centru grada, 33 m2

Prodaje se jednosobni stan na Poluotoku, ukupne površine 33 m2, a pripada mu i drvarnica u prizemlju zgrade. Nalazi se na 1. katu stambene zgrade, a sastoji se od hodnika, kupaonice, spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka te balkona.

Stan ima odličan raspored. Nalazi se na izvrsnoj lokaciji za život, u blizini svih neophodnih sadržaja, ali i za turistički te dugoročni najam, stoga predstavlja izvrsnu investiciju!

Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. Višestoljetna burna povijest, razaranja i stvaranja ostavili su ožiljke, ali i brojne zapise vremena, današnju vrijednu spomeničku baštinu grada. Iz svih povijesnih razdoblja sačuvane su brojne crkve i spomenici kulture na kojima su vidljiva umjetnička graditeljstva svih stilova. Njih 70-ak nalazi se u samoj povijesnoj jezgri grada. U centru Poluotoka nalaze se nezaobilazne Morske orgulje, mjesto spoja ljudskih ideja i vještina s energijom mora, mjesto za opuštanje i Pozdrav Suncu,  mjesto s «najljepšim zalaskom sunca na svijetu» u koji su uključeni rasvjetni elementi ugrađeni u krugu te po posebno programiranom scenariju proizvode iznimno dojmljivu svjetlosnu igru u ritmu valova i zvuka morskih orgulja.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-385
Cijena: 99.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Poluotok
Površina: 33.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 1.
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Klima uređaj