Nin, veliko imanje s tri stambena objekta

Prodaje se veliko imanje u Ninu na kojem su smještena tri objekta. Imanje ukupne površine 1500 m² sastoji se od dvije susjedne čestice koje imaju pristup s dvije ulice.

Na prvom zemljištu od 1000 m² nalazi se visoka prizemnica ukupne površine oko 90 m² koja se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka i WC-a te prostrane natkrivene i ograđene terase pred ulazom. Kući je moguće nadograditi kat.

U stražnjem dijelu terena je posebna prizemnica od 25 m² u kojoj je uređen studio apartman registriran za turizam. Ispred apartmana je terasa s kaminom i vanjskim tušem.

Na drugoj čestici od 500 m² smještena je stara dvojna katnica ukupne površine oko 90 m², koju treba potpuno obnoviti, a koja se nalazi uz drugi ulaz na imanje. Svi objekti imaju vlastiti priključak struje i vode.

Dvorište je ograđeno, s različitim voćkama te parkirnim mjestima u hladu vinove loze.

S obzirom na veličinu imanja moguća je izgradnja bazena i uređenje sadržaja koji mogu podići kvalitetu turističke ponude.

Zemljište se nalazi u mirnoj ulici, ali u blizini trgovine i svih potrebnih sadržaja. Od glavne prometnice Zadar-Vir udaljeno je oko 220 m, od mosta koji vodi do povijesne jezgre Nina oko 400 m te svega nekoliko minuta od poznatih plaža u Ninu i Zatonu.

Za više informacija, molimo zvati na 099 325 2763.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-822
Cijena: 495.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Nin
Naselje: Nin
Površina: 260.00 m2
Površina zemljišta: 1500.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: prizemlje
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: klima uređaj