Galovac, komforna obiteljska kuća katnica s 2 stana i garažom

Prodaje se obiteljska samostojeća kuća katnica u Galovcu u blizini Sukošana. Kuća ima 120 m2 tlocrtne bruto površine, a čine ju dvije etaže: prizemlje i kat.
U prizemlju kuće nalazi se velika garaža i jedan vrlo komforan jednosobni stan koji se sastoji od jedne velike sobe / prostorije, kupaonice te kuhinje s blagovaonicom i dnevnom sobom. Vanjsko stepenište vodi na kat gdje se nalazi jedan vrlo komforan trosobni stan kojeg uz tri spavaće sobe čine još i hodnik, 3 terase, kuhinja s blagovaonicom i dnevnom sobom te kupaonica. Grijanje i hlađenje na katu je osigurano sa peći na drva (u kući su provedena dva dimnjaka) i jednim klima uređajem. Sav namještaj i oprema su uključni u cijenu.

Kuća je završena i useljena 1990. godine, vrlo kvalitetne je gradnje i u odličnom stanju. Zadnje renovacije napravljene su unazad par godina te je gotovo kompletno renoviran stan na katu (instalacije vode, podovi itd.), a u cijeloj kući je stavljena nova vanjska stolarija (PVC i ALU). Kuća ima vlastitu septičku jamu te je priključena na mjesni vodovod i struju. Kuća je sagrađena na zemljištu od 352 m2 uređenog dvorišta i vrta.  Kuća se nalazi na odličnoj i vrlo mirnoj lokaciji, a u blizini se nalaze i svi potrebni sadržaji (trgovine, autobusna stanica, ugostiteljski objekti i sl.) a more i plaža u Sukošanu su na 9 km udaljenosti.
Kuća je idealna za veću obitelj ili za bavljenje turizmom.
Vlasništvo i dokumentacija uredni!
CIJENA: 142.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-285
Cijena: 142.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Galovac
Naselje: Galovac
Površina: 120.00 m2
Površina zemljišta: 352.00 m2
Godina izgradnje: 1990.
Kat: prizemlje / ground floor + 1
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: peć na drva (provedena dva dimnjaka), 1 klima uređaj