Kuća za odmor, otok Pašman - Ždrelac (most)

Prodaje se kuća za odmor na otoku Pašmanu, naselje Ždrelac most. Kuća se nalazi 70 m od mora i plaže, na južnoj strani otoka, u mirnoj ulici.

Kuća se sastoji od 3 etaže, podruma, prizemlja i kata.

1. Etaža - PODRUM (17m2) - sastoji se od jedne prostorije u potpunosti opremljene za boravak, u čijoj razini se nalazi i cisterna te prostorija za odlaganje stvari. U istu se ulazi stepenicama sa zapadne strane.

2. Etaža - VISOKO PRIZEMLJE  - 46 m2 – Jednosobni stan, u koji se dolazi stepenicama sa istočne strane kuće na terasu. Stan se sastoji od kuhinje i dnevnog boravka u koji se ulazi s terase, spavaće sobe i kupaonice. Stan je klimatiziran, a u dnevnom boravku smještena je i peć na drva. Grijanje vode je bojlerom na struju.

3. Etaža - 1. KAT- jednosobni stan površine 46 m2, na kat se dolazi sa sjeverne strane stepenicama koje se protežu zapadnom stranom kuće (ispod kojih se nalazi pomoćni wc) te se dolazi na terasu pozicioniranu sa južne strane objekta. Stan je istog rasporeda i opremljenosti kao i na donjoj etaži, a sastoji se od kuhinje i dnevnog boravka u koji se ulazi s terase, spavaće sobe i kupaonice.

S terasa se pruža prekrasni pogled na more i otoke. U dvorištu kuće nalazi se vrtni paviljon i natkriveni zidani roštilj.

LOKACIJA: Kuća se nalazi u naselju Ždrelac – most. Mjesto Ždrelac ime nosi po uskom prolazu (Ždrilu) koji razdvaja otok Pašman od otoka Ugljana. Most između Ugljana i Pašmana izgrađen je 1973., a rekonstruiran 2009. godine, tako da je povezao ova dva otoka. Uz most je nastalo i veliko vikend naselje. Prostrana uvala uz tjesnac sidrište je brojnih jahti na putu od kopna do Kornata.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-41
Cijena: 240.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Ždrelac
Naselje: Ždrelac - most
Površina: 110.00 m2
Površina zemljišta: 400.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Peć na drva, Klima uređaj