PRVI RED DO MORA! Petrčane, uređena obiteljska kuća katnica s garažom - 252 m2

Prodaje se samostojeća kuća katnica u Petrčanima u blizini Zadra. Netto stambena površina kuće iznosi 252.21 m2, a čine ju tri etaže: podrum, prizemlje i kat.
U podrumu kuće smještene su radna soba, ostava, stubišni prostor te konoba i kotlovnica, dok se na prizemlju i katu nalazi vrlo komforni trosobni stan. Stan ima 223 m2 a čine ga trijem, terasa s roštiljem, dugi hodnik, toalet s praonicom rublja, ostava, dnevna soba, kuhinja, blagovaonica, dvije kupaonice te tri spavaće sobe od čega dvije imaju vlastite terase i garderobe. Sa terasa na katu kuće pruža se prekrasan pogled na more preko borove šume.

Kuća je novije gradnje (otprilike završena 2001. godine), vrlo kvalitetne je gradnje te fasada ima termo izolaciju od kamene vune a kuća energetski certifikat B razine. Vanjska stolarija je nova a svi prozori i vrata imaju i zaštitne mrežice. Kuća je priključena na sustav kanalizacije. Grijanje i hlađenje je osigurano sa centralnim grijanjem na lož ulje i klima uređajima u svakoj prostoriji te s jednom peći na drva koja se nalazi u dnevnoj sobi. Gotovo sam namještaj i oprema su uključni u cijenu.
Kuću okružuje okućnica od 472 m2 uređenog vrta i dvorišta. U dvorištu se nalazi još i garaža, par parkirnih mjesta i vanjski tuš. Kuća se nalazi na odličnoj i vrlo mirnoj lokaciji, a u blizini se nalaze i svi potrebni sadržaji (trgovine, autobusna stanica, ugostiteljski objekti i sl.) a more i plaža su odmah ispod nje.
Kuća je idealna za veću obitelj ili za bavljenje turizmom.
Vlasništvo i dokumentacija uredni!


CIJENA: 550.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-283
Cijena: 550.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Petrčane
Naselje: Petrčane
Površina: 252.00 m2
Površina zemljišta: 472.00 m2
Godina izgradnje: 2001.
Kat: podrum / basement + 2
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: B
Grijanje: centralno grijanje na lož ulje, peć na drva i klima uređaji