Biograd, hotel s 18 soba i tri dvosobna stana

Prodaje se hotel u Biogradu na Moru, smješten na mirnom i atraktivnom položaju - od centra grada udaljen je oko 800 m, a od gradskih plaža svega 500 m.

Sastoji se od podruma, prizemlja i tri kata.

U prizemlju su recepcija, kuhinja, sala sa četrdeset sjedećih mjesta, sanitarni čvorovi za goste i osoblje te spremišta. Hotel ima i terasu za oko 100 gostiju te pomoćnu kuhinju s vanjskim kominom.

Na sva tri kata je isti raspored prostorija – šest soba s kupaonicama (tri su s balkonima, tri bez), spremište i prostrani dvosobni stan (95 m²) s posebnim ulazom. Od stanova se lako mogu dobiti još četiri sobe po etaži pa bi hotel imao 30 soba.

U svakoj sobi je klima uređaj, a grijanje je centralno na lož ulje (na prvom katu su radijatori, a na ostala dva kata provedeno je podno grijanje).

U dvorištu je jedna garaža i veliko ograđeno parkiralište s osiguranim parkinim mjestima za sve goste. Moguća je izgradnja bazena.

Hotel je otvoren tijekom cijele godine. U prodajnu cijenu uračunat je i obrt pa novi vlasnik može jednostavno nastaviti s poslovanjem.

 

Biograd na Moru je poznati turistički i nautički centar u samom središtu jadranske obale. Leži na poluotoku okruženom modernim marinama i rivom s koje se pruža nezaboravan pogled na slikoviti Pašmanski kanal i otočiće koji su po njemu razasuti. Zanimljiv zemljopisni položaj u okružju nacionalnih parkova i parkova prirode te dugogodišnja turistička tradicija bitni su razlozi za odabir Biograda kao odredišta za zanimljiv i dinamičan godišnji odmor.

 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-799
Cijena: 3.500.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Biograd na Moru
Površina: 1200.00 m2
Površina zemljišta: 560.00 m2
Godina izgradnje: 2004.
Kat: 3
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: centralno grijanje na lož ulje