Prilika! Maslenica, prizemnica s pogledom na more

Prodaje se kuća prizemnica u Maslenici, s pogledom na more. Izgrađena je na terenu od 300 m2, a stambeni prostor površine 70 m2 se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom te dnevnog boravka. Ulazi se preko vanjske terase s koje se pruža pogled na more.

Vanjska stolarija kuće je od pvc materijala s roletama, a kuća je obložena stiropor fasadom. U dvorištu se nalazi veliki parking te vanjski roštilj. Smještena je u mirnom dijelu naselja, udaljena oko 500 metara od mora.

Maslenica je jedno od naselja na obali Općine Jasenice. Smještena je između Novigradskog mora, rijeke Zrmanje i planine Velebit, poziva na idiličan obiteljski odmor u ugodnom prirodnom ambijentu.

Blizina rijeke Zrmanje i planine Velebit daju poseban šarm ovom mjestu. Kanjon rijeke Zrmanje idealan je za sve ljubitelje raftinga. Zahvaljujući neposrednoj blizini autoceste Zagreb-Split i zračne luke Zadar ovo mjesto postaje sve traženija turistička destinacija, koja pruža pravi obiteljski odmor u prirodnom ambijentu. 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-363
Cijena: 125.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Maslenica
Naselje: Maslenica
Površina: 70.00 m2
Površina zemljišta: 300.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: