Maslenica, dvosobni stan 63 m2 - novogradnja blizu mora s otvorenim pogledom!

Prodaju se stanovi u novogradnji u Maslenici, u neposrednoj blizini mora. Zgrada je u izgradnji, a predviđen završetak radova je do kraja 2020. godine.

Zgrada će imati 3 etaže – prizemlje, 1. i 2. kat sa ukupno 6 stanova, svi sa pogledom na more.

U prodaji je stan na drugom katu oznake S6, ukupne netto korisne površine 62,54 m2. Sastoji se od hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka koji imaju izlaz na terasu koja ima natkriveni i nenatkriveni dio, a s nje će se pružati otvoreni pogled na more. Stanu pripada jedno parkirno mjesto.

U podrumu građevine se nalaze tri garaže, od kojih je još jedna na raspolaganju.

Lokacija građevine je na samo 50-ak metara od mora i najbliže plaže, a zbog konfiguracije terena koji je u padu svi stanovi imaju prekrasan pogled na more!

Maslenica je mirno mjesto za život i odmor, sa svim potrebnim sadržajima, daleko od svakodnevne gužve i užurbanog života. Od Zadra je udaljena oko 30 km sjeveroistočno. Obala je uređena šetnicama, a plaže su velikim dijelom uređene s plitkim prilazima moru. Zahvaljujući neposrednoj blizini autoceste Zagreb-Split i zračne luke Zadar ovo mjesto postaje sve traženija turistička destinacija, koja pruža pravi obiteljski odmor u prekrasnom ambijentu.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-350
Cijena: 95.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Maslenica
Naselje: Maslenica
Površina: 63.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2020
Kat: 2.
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: A
Grijanje: Klima uređaj