Luksuzna novoizgrađena kuća s bazenom na velikom posjedu

 Prodaje se kompletno namještena, atraktivna novoizgrađena prizemna kuća sa bazenom u Posedarju, 20-ak km udaljenom od Zadra. Kuća se nalazi na posjedu ukupne površine 1500 m2, tlocrtne je površine 245 m2, a netto površina kuće iznosi 183,66 m2. Sastoji se od ulaznog dijela, tri prostrane spavaće sobe, WC-a/praonice, 3 kupaonice, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka u sklopu velikog prostora otvorenog koncepta te dvije velike terase, natkrivene te nenatkrivene iznad koje je postavljena pergola. Velike staklene stijene u dnevnom boravku pružaju veliku količinu dnevnog svjetla i omogućavaju lijepi pogled na bazen te rječicu koja prolazi uz posjed.

Sve prostorije nalaze se na jednoj etaži, lijepo i pregledno raspoređene. Svaka od spavaćih soba ima vlastitu kupaonicu te klima uređaj. U kupaonicama je postavljeno podno grijanje na struju koje se može regulirati po želji. Kroz dnevni boravak i kuhinju je također provedeno podno grijanje sa odvojenim termostatima. Hlađenje, a i grijanje je osigurano klima uređajima. Postoji i dimnjak pa ima i mogućnost ugradnje kamina u dnevnom boravku.

Kuća je namještena modernim namještajem i uređajima te opremom i materijalima visoke kvalitete. Opremljena je videonadzorom sa 5 nadzornih kamera, a cijeli posjed je ograđen zidom. Bazen je površine 32 m2, sa 160 m2 uređenog sunčališta.

Lokacija kuće je mirna i specifična, u prirodi, uz rječicu koja se ulijeva u Novigradsko more i kojom se može doći brodicom do posjeda. Istovremeno je udaljena oko 500 metara od najbliže trgovine, te oko 800 metara od centra naselja. Ova nekretnina ima izvrstan potencijal za nekretninu za odmor, život ili bavljenje turizmom.

Posedarje je smješteno na obali Novigradskog mora, a izrazito vrlo blizu autocesti, što putovanje u to mjesto čini jednostavnijim i bržim, odakle god dolazili. Dominantni privredni potencijali Posedarja su poljoprivreda i turizam, kao i pogodnosti prometnog jdjdpoložaja. Brojne plaže, šljunčane, pješčane i kamene ga čine zanimljivom turističkom destinacijom, a u centru se može pronaći sve što je potrebno za svakodnevicu; trgovine, restorani, cafe barovi, ambulanta, pošta, škola itd.

 

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-344
Cijena: 500.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Posedarje
Naselje: Posedarje
Površina: 184.00 m2
Površina zemljišta: 1500.00 m2
Godina izgradnje: 2019
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Klima uređaji, podno grijanje