ŽDRELAC, dvojna kuća dvokatnica sa 5 stanova i pogledom na more

Prodaje se dvojna (duplex) kuća dvokatnica u Ždrelcu na otoku Pašmanu. Tlocrtna stambena površina kuće je 110 m2, a čine ju suteren, visoko prizemlje i kat. Kuća je novije gradnje (otprilike završena 2005. godine) te fasada ima termo izolaciju.
Kuća ima pet stambenih jedinica, od čega 2 vrlo komforna dvosobna stana i 3 jednosobna stana.
Stanovi dijele zajedničko stubište te su sličnog rasporeda. Jednosobni stanovi se sastoje se od prostranog otvorenog koncepta kuhinje s blagovaonicom i dnevnom sobom, terase s pogledom na more, kupaonice, te jedne spavaće sobe. Dvosobni stanovi se sastoje također od otvorenog koncepta kuhinje s blagovaonicom i dnevnom sobom, kupaonice te dvije spavaće sobe i terase. Jedan od dvosobnih stanova ima galeriju u kojoj je smještena jedna od dviju spavaćih soba, dok drugi ima ostavu u sklopu stana te ljetnu kuhinju na pripadajućoj mu terasi.
Kako s visokog prizemlja tako i s kata kuća ima prekrasan panoramski pogled na more i mjesto Sukošan. Grijanje i hlađenje je osigurano s klima uređajima, odnosno s jednom klimatskom jedinicom po stanu.
Kuću okružuje okućnica od 166 m2 uređenog vrta i dvorišta sa zajedničkim roštiljem. U dvorištu se nalazi i dovoljan broj parkirnih mjesta za sve stanove. Kuća se nalazi na odličnoj i vrlo mirnoj lokaciji, a u blizini se nalaze i svi potrebni sadržaji (trgovine, autobusna stanica, ugostiteljski objekti i sl.), blizina mora je 400 m, dok se najbliža plaža nalazi na 700 m od lokacije.
Kuća je idealna za veću obitelj ili za bavljenje turizmom.
Vlasništvo i dokumentacija uredni!
CIJENA: 300.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-257
Cijena: 300.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Ždrelac
Naselje: Ždrelac
Površina: 110.00 m2
Površina zemljišta: 166.00 m2
Godina izgradnje: 2005.
Kat: sut./bas. + 2
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: klima