ŽDRELAC, dvojna kuća dvokatnica sa 3 stana i pogledom na more

Prodaje se dvojna (duplex) kuća dvokatnica u Ždrelcu na otoku Pašmanu. Tlocrtna stambena površina kuće je 99 m2, a čine ju suteren, visoko prizemlje i kat. Kuća je novije gradnje (otprilike završena 2005. godine) te fasada ima termo izolaciju.

Kuća ima tri stambene jedinice odnosno tri vrlo komforna dvosobna stana. Svi stanovi imaju odvojene ulaze te su sličnog rasporeda, a sastoje se od prostranog otvorenog koncepta kuhinje s blagovaonicom i dnevnom sobom, terase s pogledom na more, kupaonice, dvije spavaće sobe, te spremišta. Kako s visokog prizemlja tako i s kata kuća ima prekrasan panoramski pogled na more i mjesto Sukošan. Stan u suterenu kuće ima uređenu ljetnu kuhinju s roštiljem na pripadajućoj mu terasi. Grijanje i hlađenje je osigurano s 3 klima uređaja, odnosno s jednom klimatskom jedinicom po stanu, a stan u suterenu ima još i peć na pelete.

Kuću okružuje okućnica od 136 m2 uređenog vrta i dvorišta s roštiljem. U dvorištu se nalazi i vanjski tuš te par parkirnih mjesta, od čega 2 polunatkrivena. Kuća se nalazi na odličnoj i vrlo mirnoj lokaciji, a u blizini se nalaze i svi potrebni sadržaji (trgovine, autobusna stanica, ugostiteljski objekti i sl.), blizina mora je 400 m, dok se najbliža plaža nalazi na 700 m od lokacije.

Kuća je idealna za veću obitelj ili za bavljenje turizmom.

Vlasništvo i dokumentacija uredni!

CIJENA: 270.000 EUR 

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-254
Cijena: 270.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Ždrelac
Naselje: Ždrelac
Površina: 250.00 m2
Površina zemljišta: 136.00 m2
Godina izgradnje: 2005
Kat: sut./bas. + 2
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: 3 klima uređaja + peć na pelete