Melada / Maslina, građevinsko zemljište na izuzetno dobroj gradskoj lokaciji - 514 m2

Prodaje se građevinsko zemljište na izuzetno dobroj gradskoj lokaciji na Meladi / Maslini u Zadru. Zemljište je smješteno u zoni stambene namjene manje gustoće (Sm) i ima ukupno 514 m2, gotovo je pravilnog pravokutnog oblika, dimenzija otprilike 30 m dužine x 17 m širine. Na zemljištu je dozvoljena gradnja stambenih zgrada, ali i zgrada poslovnih, javnih i društvenih sadržaja. U Sm zoni je dopuštena gradnja samostojećih zgrada, dvojnih zgrada ili zgrada u nizu. 

Uvjeti izgrađenosti za samostojeću zgradu su slijedeći: maksimalni koeficijent izgrađenosti (kig) 0.30, maksimalni koeficijent iskoristivosti nadzemnih etaža (kisn) 0.9, maksimalni koeficijent iskoristivosti (kis) 1.5, maksimalna visina zgrade 9 m, broj nadzemnih etaža je 4, maksimalna bruto površina GBPn nadzemno je 600 m2, maksimalni broj stambenih jedinica ograničen je brojem parkirnih mjesta, minimalni broj parkirnih mjesta po stambenoj jedinici je 2, te minimalno 20% zelene površine na parceli.

U blizini zemljišta se nalaze obiteljske i apartmanske kuće te stambene zgrade novije gradnje. Sva potrebna infrastruktura nalazi se u blizini. Nedaleko se nalaze i svi potrebni sadržaji kao što su ugostiteljski objekti, škole, igrališta, te veće trgovine i sl. 

Na terenu se trenutno nalaze zidovi bez ploče ili krova, od davnije započete gradnje. 

Dokumentacija uredna!

CIJENA: 115.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-250
Cijena: 115.000 € (223 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Melada
Površina: 514.00 m2
Površina zemljišta: 514.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: