Turanj, dvosobni apartman - 40 m od plaže

Prodaje se apartman u Turnju, smješten na prvom katu/visokom potkrovlju manje stambene zgrade/kuće, ukupne površine 83 m2. Kuća ima prizemlje i kat, a sastoji se od dvije stambene jedinice, svaka na svojoj etaži. Udaljena je od mora i plaže svega 40 metara.

Apartman na 1. katu se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, dvije kupaonice te nenatkrivene terase s djelomičnim pogledom na more. Prostor je opremljen s dva klima uređaja, jedan se nalazi u dnevnom boravku, a drugi u većoj spavaćoj sobi. Stan ima potencijal za prenamjenu u dva manja stana vrlo jednostavnom preinakom. Zgrada je izgrađena 2012. godine te uredno održavana, kao i okućnica.

Ovom apartmanu pripada i dio dvorišta od otprilike 50m2 gdje je osigurano i jedno parkirno mjesto. Nekretnina je odlična za turističko iznajmljivanje, a trenutno vlasniku donosi značajan prihod od najma. Nalazi se u centru naselja, nedaleko restorana, trgovina i ostalih sadržaja.

Turanj je turističko mjesto spojeno šetnicom „Lungo mare“ sa središtem Sv. Filip i Jakovom. Upravo blizina većih središta čini ga atraktivnim mjestom koje je dovoljno blizu a opet sasvim dovoljno udaljeno od vreve i gužve. Mjesto se prostire uz 4 km duge obale, smješteno u Pašmanskom kanalu okružen malim arhipelagom sa 16 otočića.

Šarm ovoj obali daje mnoštvo „mulića“ koji pružaju sigurno privezište malenim brodicama. S obale se pruža neodoljiv pogled na jedini naseljeni otok u arhipelagu, otok Babac, udaljen svega 1 nautičku milju od Turnja.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-318
Cijena: 164.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Turanj
Naselje: Turanj
Površina: 83.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2012
Kat: 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: B
Grijanje: Klima uređaj