Zadar, stan na najljepšoj lokaciji, izvanredan pogled!

Prodaje se stan na najljepšoj lokaciji u gradu Zadru, u prvom redu do mora, na samoj zadarskoj rivi! Stan se nalazi na trećem katu stambene zgrade, a njegova ukupna površina iznosi 112 m2. Sastoji se od hodnika, tri spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, kupaonice te zasebnog wc-a. Iz svih soba te dnevnog boravka pruža se otvoreni pogled na more, zadarsku rivu i zalazak sunca!

Stan je izvrsnog rasporeda te ima odličan potencijal za prenamjenu u turističke svrhe. Pripada mu i spremište u podrumu zgrade površine oko 10 m2.

Zgrada se nalazi na jedinstvenoj poziciji, uredno je održavana, nedavno je ugrađen lift, a tijekom 2019. godine biti će obnovljena i fasada.

Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. Višestoljetna burna povijest, razaranja i stvaranja ostavili su ožiljke, ali i brojne zapise vremena, današnju vrijednu spomeničku baštinu grada. Iz svih povijesnih razdoblja sačuvane su brojne crkve i spomenici kulture na kojima su vidljiva umjetnička graditeljstva svih stilova. Njih 70-ak nalazi se u samoj povijesnoj jezgri grada. U centru Poluotoka nalaze se nezaobilazne Morske orgulje i Pozdrav Suncu,  mjesto s «najljepšim zalaskom sunca na svijetu», kao jedne od najpoznatijih turističkih atrakcija.

Za više informacija, molimo zvati na 099 322 1514.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-317
Cijena: 450.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Poluotok
Površina: 112.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: 3
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: Klima uređaj