Biograd, dvosobni stan s lođom, 80 m2

Prodaje se stan u atraktivnoj stambeno-poslovnoj zgradi u Biogradu na Moru, od centra grada i plaže udaljenoj petnaest minuta hoda.

Stan površine 64,17 m² nalazi se na drugom katu zgrade s liftom. Sastoji se od predsoblja, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kupaonice, WC-a i lođe. Lođa je površine 18 m², a pokretne „grilje“ omogućuju ugodan boravak na lođi tijekom cijelog dana.

Stan je opremljen vrhunskom stolarijom, prvoklasnim parketima i pločicama, protuprovalnim vratima, videoportafonom te namješten kvalitetnim namještajem.

Pripada mu spremište u podzemnoj garaži (4,68 m²) što daje ukupnu površinu od 80 m².

Zgrada ima 24-satno dežurstvo i pruža sve što je potrebno za ugodan život. Pogodnost položaja ove zgrade je odlična prometna povezanost i lakoća priključka na Jadransku magistralu, a uz to i blizina centra i plaže do kojih se može doći za petnaest minuta hoda.

 

Biograd na Moru je poznati turistički i nautički centar u samom središtu jadranske obale, 28 km južno od Zadra. Leži na poluotoku okruženim modernim marinama i rivom s koje se pruža pogled na slikoviti Pašmanski kanal.

Zanimljiv zemljopisni položaj u okružju nacionalnih parkova i parkova prirode te dugogodišnja turistička tradicija bitni su razlozi za odabir Biograda kao odredišta za ugodan godišnji odmor, ali i svakodnevni život.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 006-714
Cijena: 155.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Biograd na Moru
Naselje: Biograd na Moru
Površina: 80.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2011
Kat: 2
Pogled na more: ne
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: A+
Grijanje: klima uređaj