VIŠESTAMBENA ZGRADA sa 7 JEDINICA + KAMENA KUĆA / BAZEN – 40m od mora – POSEDARJE!

Prodaju se uređena samostojeća višestambena zgrada sa 7 stambenih jedinica zajedno sa kamenom prizemnicom sa bazenom i vinskim podrumom!

Glavna Građevina se sastoji od tri etaže (prizemlje + kat + potkrovlje), ukupne stambene površine (svih stambenih prostora) od neto 405m2, dok kamena kuća je prizemnica od 65m2, dok sve skupa leže na posjedu od 903m2.

 

Posjedi su obnovljeni i adaptirani početkom 2012.god. kada je napravljen i bazen sa vinskim podrumom.  

 

U glavnoj zgradi imamo:

Prizemlje: 2 x jednosobna apartmana od 24m2, te garažu / ostavu

1.Kat: 1 x veliki četverosobni stan od 116m2

Potkrovlje: 2 x jednosobna apartmana od po 25m2, te 2 x studija od 15m2.

U posjedu ispred kuće imamo dva manja objekta sa ljetnim kuhinjama.

 

U kamenoj kući imamo dvije velike sobe svaka sa kupatilom te prostor konobe / dnevnog dijela.  U posjedu ispred kamane kuće se nalazi jako dobro održavana terasa sa autohtonim zelčenilom te bazen sa sunčalištem vrhunskog dizajna i materijala.  

 

Obje građevine su odlično orijentirane u gotovo direktnom položaju Sjever-Jug, te im položaj osigurava cjelodnevnu veliku svijetlost i toplinu u svim stambenim prostorima.

 

Obje građevine i posjed su vrlo uredno održavani i na visokom nivou, kompletno uređene i opremljene te se kao takve prodaju, te za naglasiti je da su svi prostori stambenih jedinica doslovno kao novi. Za grijanje/hlađenje kuća ima instalirane klima uređaje, te dimnjak sa kominom!

 

Lokacija je vrhunska, iznimno rezidencijalna te tiha i vrlo pristupačna. Udaljenost od mora i gotovo privatne plaže je doslovno 40 metara!

 

Blizina glavne ceste te trgovina, trgovačkih centara, ambulante, vrtića i svih ostalih urbanih cjelina u neposrednoj blizini.

 

Građevine imaju sve dozvole te urednu vlasničku i ostalu dokumentaciju.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-230
Cijena: 880.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Posedarje
Naselje: Posedarje
Površina: 470.00 m2
Površina zemljišta: 903.00 m2
Godina izgradnje: 2012
Kat: 3
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: B
Grijanje: struja + komin