VIŠESTAMBENA ZGRADA sa 6 STAMBENIH JEDINICA – NOVI BOKANJAC, ZADAR!

Prodaje se uređena samostojeća višestambena zgrada sa 6 stambenih jedinica i uređenom okućnicom.  

Građevina se sastoji od četiri etaže (suteren + prizemlje + kat + potkrovlje), ukupne stambene površine (svih stambenih prostora) od 395m2, nsa dodatnih 370m2 ograđene i vrlo uredne okućnice. 

 

U suterenu se nalaze dvije stambene jedinice, jedna od 45m2 te jedna od 47m2, u visokom roh-bau izvedbi, od kojih svaka jedinica ima veliku  prizemnu terasu od cca 20m2.

 

Na visokom prizemlju se nalaze dvije uređene stambene jedinice svaka sa po jednom spavaćom sobom, površina 44 i 47m2, te savka sa natkrivenom terasom.

Na 1. katu imamo jednu veliku stambenu jedinicu, sa dvije spavaće sobe, potpuno uređenu, površine 78m2 te velikom natkrivenom terasom površine 17m2.

U potkrovlju imamo isto tako jednu veliku stambenu jedinicu sa dvije spavaće sobe, potpuno uređenu, površine približno 75m2 isto sa velikom i prostranom natkrivenom terasom od 17m2

  

Zgrada je odlično orijentirana, te joj položaj osigurava cjelodnevnu veliku svijetlost i toplinu u svim stambenim prostorima.

 

Građevina i posjed su vrlo uredno održavani, nisu puno korišteni tokom godina te su prostori stambenih jedinica doslovno kao novi. Za grijanje/hlađenje kuća ima instalirane klima uređaje!

Okućnica je vrlo održavana, popločana te ima uređene zelene površine.

 

Lokacija je zgodna i pristupačna, te u iznimno rezidencijalnom dijelu naselja. Blizina glavne ceste te trgovina, trgovačkih centara, ambulante, vrtića i svih ostalih urbanih cjelina u neposrednoj blizini.

 

Građevina ima sve dozvole te urednu vlasničku i ostalu dokumentaciju.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 001-228
Cijena: 430.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Novi Bokanjac
Površina: 395.00 m2
Površina zemljišta: 495.00 m2
Godina izgradnje: 2000
Kat: 4
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: C
Grijanje: klima + struja