ODLIČNA LOKACIJA! Poluotok, dvosobni stan u blizini Kalelarge i samo 200 m od rive – 61 m2

Prodaje se dvosobni stan u stambeno-poslovnoj zgradi u strogom centru grada - na Poluotoku, u neposrednoj blizini Kalelarge. Stan se nalazi na drugom katu i ima ukupno 61 m2 stambene površine, a čine ga hodnik, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim dijelom, toalet, kupaonica te dvije vrlo komforne spavaće sobe. Zgrada ima dobru zvučnu i toplinsku izolaciju, a grijanje u stanu je osigurano s peći na drva (postoje čak 2 dimnjaka).

Stanu pripada i drvarnica u podrumu zgrade, a javna parkirna mjesta dostupna su u bližoj okolici. Stan je potrebno potpuno renovirati ali pokazuje veliki potencijal. Kupac ima mogućnost izmjene tlocrta stana te uređenja interijera prema vlastitim preferencijama i željama. Stan je zbog svojih karakteristika idealan za obitelj, turizam ili prenamjenu u poslovne svrhe.

Stan se nalazi na odličnoj gradskoj lokaciji, u krugu 50 do 100 m od stana se nalaze autobusna stanica, brojne trgovine, tržnica, lijekarna, banke, kafići i restorani te ostali zabavni sadržaji, a na samo 200 m od stana se nalaze gradska riva i morske orgulje. Najbliže lokalne plaže su na 900 m udaljenosti.

Zgrada je etažirana, a vlasništvo uredno!

CIJENA: 136.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-220
Cijena: 136.000 € (2.229 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Poluotok
Površina: 61.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 1965.
Kat: 2.
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: peć na drva