Privlaka, dvojna kuća s trosobnim stanom i studio apartmanom, samo 600 m od mora - 170 m2

Prodaje se dvojna kuća katnica u Privlaci u blizini Zadra. Ova dvojna katnica ima ukupno 169,7 m2 bruto stambene površine, te ju čine prizemlje (90,65 m2) i kat (79,05 m2).

Kuća ima dvije stambene jedinice odnosno jedan vrlo komforni trosobni stan i jedan studio apartman. Trosobni stan čine predsoblje, kuhinja s blagovaonicom i dnevnom sobom, spremište i kupaonica u prizemlju, te hodnik, zatvorena terasa koja služi kao dnevna soba, tri spavaće sobe, kupaonica i vrlo prostrana polu natkrivena terasa na katu. Kako s prizemlja tako i s kata kuća ima prekrasan pogled na more i otoke.

Studio apartman ima svoj zasebni ulaz, a čine ga kuhinja s dnevnom sobom i kupaonica. U prizemlju kuće sa stražnje strane se nalazi još jedno spremište.

Kuću okružuje okućnica od 229 m2 uređenog vrta i dvorišta. U dvorištu se nalaze i dva parkirna mjesta. Kuća se nalazi na odličnoj i vrlo mirnoj lokaciji, a u blizini se nalaze i svi potrebni sadržaji (trgovine, autobusna stanica, ugostiteljski objekti i sl.), dok se najbliža plaža nalazi samo 600 m od lokacije.

Kuća je idealna za veću obitelj ili za bavljenje turizmom.

Dokumentacija potpuna i uredna!

CIJENA: 190.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-219
Cijena: 190.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Privlaka
Naselje: Privlaka
Površina: 170.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje:
Kat: prizemlje/ground floor + 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: