NOVOGRADNJA 2020.! Mocire, trosobni stan s pogledom na more – 77.32 m2

Prodaje se trosobni stan u novogradnji u rezidencijalnom naselju Mocire (Brodarica) u Zadru, samo 500 m od mora! U neposrednoj blizini se nalaze svi važni prateći sadržaji potrebni za stanovanje kao što su trgovine, osnovna škola, vrtić, tržnica, pošta, autobusne stanice, sve smješteno vrlo blizu na 5 do 10 minuta hoda od same lokacije stana.

 

Stan je južne orijentacije te se nalazi na drugom katu stambene zgrade s liftom. Stan ima 77,32 m2 stambene površine te se sastoji od ulaza/predsoblja, 3 spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, wc-a, dnevnog boravka i blagovaonice, te lođe.

Pri planiranju stana naglasak je bio na funkcionalnom rasporedu prostorija i što većoj iskoristivosti stambenog prostora.

Zgrada je trenutno u izgradnji te je planirani završetak u rujnu 2020. godine.

Zgrada će biti vrlo moderno dizajniranirana, s predviđenom vrlo kvalitetnom termoizolacijom visoke energetske učinkovitosti. Stan će biti opremljen visoko kvalitetnim materijalima i opremom kao što su protuprovalna i protupožarna ulazna vrata, parket od prirodnog drva 1. klase, visoko kvalitetna keramika 1. klase i moderna sanitarna oprema te visokoučinkoviti i štedljivi multi-split inverter A+ klima uređaj za grijanje i hlađenje. Stan će imati vlastito mjerilo za vodu i struju, te će biti izvedeni priključci na mjesnu telefonsku liniju. Kupcu će se omogućiti preinake unutar stambenog prostora do određene faze izgradnje sa ciljem što veće usklađenosti sa željama i potrebama.

Okoliš će se urediti dijelom kao ukrasni vrt i dječje igralište, a dijelom kao parkirališna površina. Kupac je obvezan kupiti min.jedno parkirno mjesto, a u ponudi su vanjska i untarnja garažna parkirna mjesta te ostave.

CIJENA STANA: 169.718,00  EUR

. . .

U ponudi su ukupno tri stambene zgrade gdje je smješteno 90 stambenih jedinica. Površine stambenih jedinica su u rasponu od 23 do 103 m2, od garsonjera do stanova sa 3 spavaće sobe. Za više informacija o slobodnim stanovima i njihovim cijenama slobodno nas kontaktirajte!

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: MOCIRE - 3s - 77.32m2
Cijena: 169.718 € (2.195 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Mocire
Površina: 77.32 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 2019.
Kat: 2.
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: A+
Grijanje: multi-split inverter klima uređaj + podno grijanje