NOVOGRADNJA! Privlaka, moderna kuća s 3 stana i garažom, samo 300 m od plaže – 209,80 m2

Prodaje se novija, moderna kuća katnica u Privlaci u blizini Zadra. Ova katnica ima ukupno 209,80 m2 bruto stambene površine, te ju čine prizemlje i kat.  

Kuća ima tri stambene jedinice odnosno jedan vrlo komforni dvosobni stan i dva jednosobna stana. Stan u prizemlju se sastoji od dugog hodnika s ostavom, kuhinje s blagovaonicom i spremištem, dnevne sobe, dvije spavaće sobe, kupaonice te prostrane natkrivene terase s pogledom na more i izlazom u vrt. Stanovi na katu sličnog su rasporeda i sastoje se od malog hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnom sobom, jedne spavaće sobe, te kupaonice. Jedan od jednosobnih stanova ima i dugu polu natkrivenu terasu s koje se pruža predivan pogled na more.

Stan u prizemlju ima svoj potpuno odvojeni ulaz, a stanovi na katu dijele zajedničko unutarnje stepenište. U prizemlju kuće se nalazi i jedna vrlo zanimljiva višenamjenska garaža (od otprilike 30 m2) koja se sastoji od jedne prostorije namijenjene za parking automobila, galerije iznad, te kuhinje, kupaonice i jedne odvojene prostorije što bi omogućilo vrlo laku prenamjenu garaže u stambeni prostor.

Kuća je izgrađena 2015. godine, a stanovi su u potpunosti opremljeni kvalitetnim namještajem i opremom (od sanitarija do podova, podnog grijanja te solarnih panela / dizalica topline) koja ostaje u cijeni.

Kuću okružuje okućnica od 338 m2 uređenog vrta s voćkama i dvorišta. U dvorištu se nalaze parkirna mjesta za minimalno dva automobila, te roštilj i vrtna kućica. Dvorište je ograđeno i ima dva pristupna puta.

Kuća se nalazi na odličnoj i vrlo mirnoj lokaciji, a u blizini se nalaze i svi potrebni sadržaji (trgovine, autobusna stanica, ugostiteljski objekti i sl.), dok se najbliža plaža nalazi samo 300 m od lokacije.
Kuća je idealna za veću obitelj ili za bavljenje turizmom.

Kuća ima energetski certifikat – A! Dokumentacija uredna!

CIJENA: 340.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-204
Cijena: 340.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Privlaka
Naselje: Privlaka
Površina: 209.00 m2
Površina zemljišta: 338.00 m2
Godina izgradnje: 2015.
Kat: visoko prizemlje/high ground + 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: A
Grijanje: podno grijanje