INVESTICIJSKA PRILIKA! Nin (Grbe), kuća katnica s velikom okućnicom i pomoćnim objektom – 214.35 m2

Prodaje se samostojeća kuća katnica smještena u mirnom predjelu naselja Grbe pokraj Nina. Kuća se sastoji od prizemlja i kata, odnosno dvije stambene jedinice od ukupno 214.35 m2 stambenog prostora. Prizemlje kuće izgrađeno je 1974. godine, a kat 1980. godine. U prizemlju se nalazi garaža na jednoj strani te ulazni trijem, dnevna soba, kupaonica, kuhinja s blagovaonicom, terasa te jedna spavaća soba na drugoj strani. Prema katu vodi zajedničko unutarnje stepenište, a stan na katu se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje s blagovaonicom i duge terase.

Kuća je renovirana 1989. godine te je opremljena vrlo kvalitetnim ugradbenim namještajem i namještajem po mjeri, a zatim je prije nekoliko godina izmjenjen dio vanjske stolarije u prizemlju te je u potpunosti renovirana kupaonica u prizemlju. Trenutno je u toku i mijenjanje ostatka vanjske stolarije iz drvene u PVC stolariju te manje izmjene na pročelju kuće. Kuća je veoma osunčana tokom cijelog dana, grijanje i hlađenje u kući je osigurano s peći na drva i centralnim grijanjem koje je provedeno kroz cijelu kuću.

Pokraj kuće se nalazi i samostojeći pomoćni objekt u roh bau izdanju, izgrađen 2003. godine. Objekt je bio namjenjen da služi u svrhu garaže i spremišta, međutim zbog veličine od 65,77 m2 te provedenih instalacije vode, struje i telefona objekt se vrlo lako može prenamijeniti u stambeni prostor.

Kuću okružuje vrlo velika okućnica koju čine uređeno dvorište i vrt s voćnjakom (amarena, kivi, smokva), vinovom lozom i stabalima maslina. Na dobro raspoređenoj okućnici od 859 m2 ima mjesta za parking za 2-3 automobila te dovoljno mjesta za izgradnju bazena.

U kuću su potrebna manja ulaganja kako bi se mogla urediti u ugodnu obiteljsku kuću ili pripremiti za turistički i dugoročni najam. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji, a plaža je na 1 km udaljenosti.

* Postoji mogućnost i zamjene nekretnine za manji jednosobni ili dvosobni stan u Zadru, prednost lokacijama Bili brig, Petrići, Voštarnica, Belafuža i Melada. *

Dokumentacija uredna!

CIJENA: 260.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-203
Cijena: 260.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Nin
Naselje: Nin
Površina: 214.00 m2
Površina zemljišta: 0.00 m2
Godina izgradnje: 1974., 1980., 2003.
Kat: prizemlje/ground floor + 1
Pogled na more: ne
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: peć na drva, centralno grijanje na ulje