Kali, katnica u drugom redu do mora

Prodaje se kuća u drugom redu do mora u naselju Kali na Otoku Ugljanu. Smještena je na samo 30ak metara od mora i šetnice i uz obalu. Iz kuće i s terena pruža se otvoreni pogled na more i grad Zadar.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata, a obe etaže su kompletno namještene. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, kupaonica, spavaća soba, praonica i natkrivena terasa. Kat se sastoji od tri spavaće sobe, hodnika, WC-a i balkona s otvorenim pogledom na more. Uređena okućnica zasađena je mediteranskim raslinjem i brojnim voćkama. U dvorištu se nalazi vanjski tuš, zidani roštilj i garnitura za sjedenje. U dvorištu je također smještena i konoba s kompletno opremljenom kuhinjom.

Ukupna površina kuće s konobom iznosi oko 144 m2, a izgrađena je na zemljištu površine 360 m2.

Kuća je renovirana 2007. godine i u odličnom je stanju. Stambeni prostor je klimatiziran sa nekoliko klima uređaja od kojih se jedan nalazi u konobi. Grijanje je moguće i na peć na drva.

Ugljan je najbliži i najizgrađeniji otok zadarskog arhipelaga, nasuprot grada Zadra. Povezan je brojnim trajektnim i katamaranskim linijama čija vožnja traje oko 20 minuta. Na otoku se nalaze restorani, trgovine, škole, marine, ljekarne, Hitna pomoć, itd., što ga čini odličnim odabirom kako za život, tako i za odmor.

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 004-264
Cijena: 210.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Kali
Naselje: Kali
Površina: 144.00 m2
Površina zemljišta: 360.00 m2
Godina izgradnje:
Kat:
Pogled na more: da
Parking: ne
Garaža: ne
Energetski certifikat: -
Grijanje: