Samo 200 m od plaže! Kali – otok Ugljan, kuća katnica s dva stana i pogledom na more – 165 m2

Prodaje se kuća katnica u Kalima na otoku Ugljanu. Katnica ima ukupno 165 m2 stambene površine, te ju čine prizemlje i kat.  

Kuća ima dvije stambene jedinice odnosno dva vrlo komforna stana i ljetnu kuhinju. U prizemlju se nalazi jedan dvosobni stan, a na katu jedan trosobni stan. Stan u prizemlju se sastoji od duge natkrivene terase, vrlo prostranog hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnom sobom, dvije velike spavaće sobe s pogledom na more te kupaonice i ostave. Stan na katu se sastoji natkrivene terase pred ulazom u stan, vrlo prostranog hodnika, kuhinje s blagovaonicom i izlazom na dugu nenatkrivenu terasu, kupaonice te tri spavaće sobe – od čega su dvije veće i jedna manja. S cijelog kata i gotovo svih prostorija se pruža pogled na more i mjesto.

Stanovi imaju potpuno odvojene ulaze, te su u potpunosti opremljeni namještajem i opremom. Grijanje unutar kuće je osigurano s centralnim grijanjem na drva.

Kuća je izgrađena 1967. godine, a djelomično je renovirana 2015. godine. Okružuje ju okućnica od 80 m2 koju čine dvorište s ljetnom kuhinjom i dva parkirna mjesta.

Kuća se nalazi na odličnoj i vrlo mirnoj lokaciji, samo 200 m od plaže i na samo od 300 m od svih potrebnih sadržaja.
Kuća je idealna za veću obitelj ili za bavljenje turizmom.

CIJENA: 150.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-197
Cijena: 150.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Kali
Naselje: Kali
Površina: 165.00 m2
Površina zemljišta: 80.00 m2
Godina izgradnje: 1967
Kat: prizemlje/ground floor + 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: D
Grijanje: centralno grijanje na drva