Sinjoretovo (Ploče), kuća dvokatnica sa tri stana i pogledom na more – 398,90 m2

Prodaje se dio dvojne kuće dvokatnice na Sinjoretovu (Pločama) u Zadru. Ova dvokatnica ima ukupno 398,90 m2 bruto stambene površine, te ju čine prizemlje i 2 kata.  

Kuća ima tri stambene jedinice odnosno tri vrlo komforna dvosobna stana. Stan u prizemlju (147,13 m2) se sastoji od prostrane natkrivene terase, dugog hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnom sobom, dvije spavaće sobe te vrlo prostrane kupaonice i dvije ostave (jedna u stanu, a druga ispred). Stan na prvom katu (141,74 m2) se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnom sobom, duge natkrivene terase s pogledom na more i otoke, dvije spavaće sobe, te vrlo prostrane kupaonice i odvojenog toaleta.

Na drugom katu (115,97 m2) se nalazi stan u visokom roh bau stanju (provedene instalacije, potpuna vanjska stolarija). Roh bau stan sličnog je rasporeda i sastoji se od hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe te prostrane krovne terase koja gleda na more i otoke.

Stan u prizemlju ima svoj potpuno odvojeni ulaz, a stanovi na katovima dijele zajedničko unutarnje stepenište.

Stanovi su u potpunosti opremljeni kvalitetnim namještajem i opremom (porculanskom keramikom, visoko kvalitetnim laminatima, brodskim podom u spavaćim sobama, alu vanjskom stolarijom, led rasvjetom, ugradbenim elementima i uređajima u kuhinjama, napama s vanjskim izlazom, zaštitnim mrežicama na svim prozorima, inox ogradom i mramornim pločama na terasama, bideima u kupaonicama, prostranim tuš kabinama, itd.) koja ostaje u cijeni. Termo izolacija kuće je odlična zahvaljujući stiroporu od 8 cm, uz što je još grijanje i hlađenje unutar kuće osigurano s peći na pelet i klimom u stanu na prizemlju, te klimom i peći na drva u stanu na prvom katu.

Kuća je završena 2014. godine, kupac ima mogućnost uređenja roh bau stana prema svojim preferencijama i željama.

Kuću okružuje okućnica od 433 m2 uređenog vrta i dvorišta. U dvorištu se nalaze minimalno tri parkirna mjesta, te komin. Na velikoj okućnici moguće je napraviti i bazen. Dvorište je ograđeno i ima dva asfaltirana pristupna puta.

Kuća se nalazi na odličnoj i vrlo mirnoj lokaciji, a u blizini se nalaze i svi potrebni sadržaji (trgovine, autobusna stanica, ugostiteljski objekti i sl.), dok se najbliža plaza nalazi 2,3 km od lokacije, a trajektna luka Gaženica 2,2 km i zračna luka Zemunik 7,7 km od lokacije.
Kuća je idealna za veću obitelj ili za bavljenje turizmom.

Kuća ima energetski certifikat – C! Dokumentacija uredna!

CIJENA: 315.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-184
Cijena: 315.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Zadar
Naselje: Sinjoretovo
Površina: 398.00 m2
Površina zemljišta: 433.00 m2
Godina izgradnje: 2014.
Kat: prizemlje/ground floor + 2
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: ne
Energetski certifikat: C
Grijanje: 2 klima uređaja, peć na drva, peć na pelet