Melada / Maslina, kuća katnica sa dva stana i velikom okućnicom – 298,56 m2

Prodaje se kuća katnica na Meladi/Maslini u Zadru. Katnica ima ukupno 298,56 m2 stambene površine, te ju čine podrum, garaža, visoko prizemlje, kat i potkrovlje.  

Kuća ima dvije stambene jedinice odnosno dva vrlo komforna stana. U visokom prizemlju se nalazi jedan jednoetažni dvosobni stan, a na katu jedan dvoetažni četverosobni stan. Stan u visokom prizemlju se sastoji od prostrane natkrivene terase, hodnika, kuhinje, blagovaonice i dnevne sobe, dvije spavaće sobe te kupaonice i odvojenog toaleta. Prva etaža stana na katu se sastoji od duge natkrivene terase, hodnika, kuhinje, blagovaonice i dnevne sobe, dvije spavaće sobe, te kupaonice i odvojenog toaleta. Na drugu etažu stana vodi unutarnje spiralno stepenište. Na drugoj etaži stana se nalaze hodnik, vrlo komforna kupaonica s tuš kabinom i kadom, dvije spavaće sobe sa ostavom odnosno garderobom, te krovna terasa koja gleda na grad, more i otoke.

Stanovi imaju potpuno odvojene ulaze, te su u potpunosti opremljeni kvalitetnim namještajem i opremom (od uređaja do automatskih garažnih vrata). U cijeni ostaju ugradbeni elementi i namještaj, dok ostalo ide po dogovoru između kupca i prodavatelja. Grijanje unutar kuće je osigurano s peći na drva, te hlađenje stropnim ventilatorima.

Kuća je izgrađena 1971. godine, a u potpunosti renovirana 2008. godine kad je napravljena i vrhunska izolacija vanjskih zidova i krova. Sve terase opremljene su tendama.

Kuću okružuje okućnica od 283 m2 uređenog vrta i dvorišta. U dvorištu se nalazi jedno parkirno mjesto, a u garaži drugo. Dvorište je ograđeno te se u njemu nalazi zajednički roštilj.

Kuća se nalazi na odličnoj i vrlo mirnoj lokaciji, a u krugu od 300 m se nalaze svi potrebni sadržaji (trgovine, lijekarna, osnovna škola, autobusna stanica, ugostiteljski objekti).
Kuća je idealna za veću obitelj ili za bavljenje turizmom.

STARA CIJENA: 369.000 EUR

NOVA CIJENA: 300.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-183
Cijena: 300.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Melada / Maslina
Naselje: Melada / Maslina
Površina: 298.00 m2
Površina zemljišta: 283.00 m2
Godina izgradnje: 1971., reno. 2008.
Kat: podrum + prizemlje + 1 +potkrovlje
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: peć na drva