DRUGI RED DO MORA! Seline, katnica sa tri stana i velikom okućnicom – 184,72 m2

Prodaje se kuća katnica u Selinama blizu Starigrada. Kuća je smještena nedaleko od glavne prometnice i u drugom redu od mora i plaže. Katnica ima ukupno 184,72 m2 stambene površine a čine ju prizemlje i kat, te velika uređena okućnica od 318 m2 s garažom od 18 m2 i roštiljem.

U prizemlju kuće se nalaze jedan komforni jednosobni stan i jedan studio apartman. Jednosobni stan čine vanjska natkrivena terasa, dnevna soba s blagovaonicom, kuhinja, kupaonica te spavaća soba. Studio apartman čine hodnik, kupaonica i centralna prostorija koja služi kao spavaća soba i kuhinja u jednom. Stan na katu čine hodnik, kuhinja s blagovaonicom, dnevna soba, dvije kupaonice te tri spavaće sobe i duga natkrivena terasa s koje se pruža pogled na more i mjesto Vinjerac. Svi stanovi imaju odvojene ulaze.

Kuća je sagrađena 1982. godine, stanovi u prizemlju zahtijevaju određene adaptacije dok je stan na katu u potpunosti renoviran i opremljen novom opremom i namještajem. U cijenu kuće je uključen gotovo sav namještaj.

Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji, a u krugu od 800 m se nalaze svi potrebni sadržaji.
Kuća je idealna za veću obitelj ili za bavljenje turizmom.

Dokumentacija uredna!

CIJENA: 220.000 EUR

Podaci o nekretnini

Šifra objekta: 003-181
Cijena: 220.000 € (0 €/m2)
Mjesto: Seline
Naselje: Seline
Površina: 184.00 m2
Površina zemljišta: 318.00 m2
Godina izgradnje: 1982.
Kat: prizemlje/ground floor + 1
Pogled na more: da
Parking: da
Garaža: da
Energetski certifikat: -
Grijanje: stropni ventilatori